Aouch!

Gick för nån timme sen omkull med en av hästarna. På den stora delen av anläggningen är det typ stenplattor på marken mellan stallarna och ridhusen. Vi har alltid sagt att det är en stor säkerhetsrisk att rida på det eftersom det är rätt halt för hästarna att gå på. Idag regnar det också och då blir det ju ännu halare. I alla fall satt jag på en av de nyare hästarna som har lite sadeltvång och tycker att saker på ryggen är lite läskigt i början. Däremot har hon blivit mycket bättre på bara den här veckan, men idag är det också väldigt blåsigt . Jag var alltså på väg till ett av ridhusen då vinden tog tag i täcket hon hade på sig. Hon blev såklart rädd och halkade till så att hon föll i backen. Jag också då givetvis.. Allt gick bra förutom att jag fick foten under henne och det gjorde satans ont i början, men nu är det mycket bättre som tur var. Den vart bara lite klämd. Faktiskt var det här första gången som jag åkt i backen under mitt halvår här i tyskland! Inte så illa ändå!

Sitter på lunch nu och har två hästar kvar att rida. Hingsten och en ny valack som vi fått. En 5-åring som tidigare stått hos Ludger Beerbaum, men som ägs av Paul. Han är inte heller riktigt att lita på så vi får väl se om jag kanske åker på en avfallning till innan dagen är slut!

Ikväll sen har jag blivit medbjuden på bowling med några som jobbar här! Tror de sa att det fanns en nattklubb där också så vet inte om vi kommer att gå ut sen också. Hoppas att vi kommer få en rolig kväll! :)

Men men, nu är det snart dags att börja jobba igen!
Tchüss!

Kommentarer
Postat av: My

Tur i oturen, men villken tur att du inte gjorde dig illa mer! Btw, jätte bra blogg =)

2011-12-03 @ 20:39:57
URL: http://ourworldtogether.blogg.se/
Postat av: Viktoria

någon gång ska ju va den första :p tur att du inte gjorde dig illa så mycket :)

2011-12-03 @ 21:40:12
URL: http://viktorianerell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0