Flytten avklarad

Sådärja, nu sitter man i sin nya lya.. Igen. Faktiskt så var jag rätt snabb med att packa ihop alla grejer och få upp dem i mitt nya rum. Vaknade vid nio och hade packat upp och var så gott som klar till kl. 12. Bra gjort måste jag säga!

Lite bilder på rummet.
Under eftermiddagen sen har jag varit på jakt efter en klänning. Det är ju den stora PSI aktionen i helgen och på lördagkväll anordnas det en stor tillställning med middag och fest efteråt. De säger att det liknar en bal så man ska vara uppklädd till tårna. I alla fall så tipsade en tjej från stallet en bra affär som jag åkte till. De som jobbade där var verkligen urgulliga som stog ut med mig.. Tror jag var där och provade klänningar i över två timmar! Till slut blev det en långklänning. Jag som aldrig har burit en långklänning slog till och köpte en. Vet inte om jag blivit knäpp, men den är faktiskt ganska fräck tycker jag! Problemet är bara att hitta skor till! Eftersom den har så många olika färger känns det för hårt med svarta skor till. Har ett par beiga som kanske kan funka. Hmm.. Svårt. Vi får se vad jag kommer fram till.
¨
Klänningen som ser 100 gånger bättre ut på!


Sen köpte jag också julklapp till pojkvännen! När han är här sen tänkte jag göra den sista julshoppingen med honom till hjälp. Vare sig han vill eller inte.. ;)

Kommentarer
Postat av: M

Såååå snygg, älskar långklänningar å denna var sjukt fin. Hoppas du får en bra kväll

2011-12-08 @ 23:57:57
Postat av: Julia W ( T E A M R Y T T A R N A )

Superfin blogg! Följa varandra via bloglovin? :)

2011-12-09 @ 22:27:07
URL: http://teamryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0