God Jul! ...eller nått..

Har fortfarande inte insett att det är Julafton imorgon. Här flyter det mesta på som vanligt så inte har man någon direkt julkänsla än. Ska spendera julafton i stallet på dagen, förhoppningsvis får jag sluta lite tidigare för sen på kvällen är jag bjuden på middag tillsammans med ett par svenska vänner. Hoppas att det blir trevligt! Sen på juldagen är vi några från stallet som ska laga julmiddag tillsammans så lite jul blir det förhoppningsvis. Sen åker jag ju faktiskt hem om lite mindre än en vecka och får fira jul där i efterskott. Längtar såååå mycket!

Hästarna kommer att ta det lite lugnare de här dagarna. Hoppade W lite igår och även idag. Igår testade jag att hoppa på Novabettet vilket var en rätt dum idé.. I markarbetet går hon rätt bra på det för hon tänker framåt, men i hoppningen blev det lite väl mycket framåt och hon började truta och bli svår att få tillbaka igen. Idag testade vi istället ett tredelat babypelham vilket kändes bättre, men inte helt 100. Hon har ju lite humör donnan så hon blev lite upprörd när hon helt plötsligt inte kunde göra som hon ville så idag var hon inte riktigt på min sida. Dock var hon mycket bättre i slutet jämfört med dagen innan. Får se hur hon är imorgon.

I alla fall. Med det sagt hoppas jag att alla får en riktigt härlig julafton imorgon. Tror jag får svårt att hinna uppdatera, men jag tror de flesta av er kommer vara rätt upptagna med annat också. :)

Så..         
                                                                       
GOD JUL PÅ ER!                                                       


Kommentarer
Postat av: Sara

Hej! Jag har lite frågor till dig om du har lust att svara? Det är lite angående jobb utomlands då jag inte har så mycket erfarenhet själv :) skulle vara jätte snällt :) min mail är saaj0oo@hotmail.com!

2011-12-23 @ 23:39:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0