Hej på er igen!

Jag har visst lite att ta igen nu känner jag. I fredags ville inte mitt internet fungera av någon anledning, satt i en timme och förskte få mottagning tills jag till slut gav upp. I lördags var det ju som sagt PSIn och igår jag var alldeles för trött för att blogga. Sorry för det.

PSI galan var i alla fall rikitigt rolig! Innan vi åkte dit samlades jag och tre andra hos en dansk tjej som har ett hus väldigt nära gården. Hon hade även fixat en frisör/sminkös som kom dit och fixade allas hår och makeup. Jag brukar vanligtvis aldrig bli nöjd om jag inte får göra mitt hår och smink själv och tror ni jag blev det den här gången? Nej. Jag såg bedrövlig ut. Jag hade redan en bild av hur jag ville ha håret och jag försökte förklara det för henne, men det blev inte alls som jag tänkt mig. Samma med sminket. Jag hatar för mycket smink och brukar sällan använda mig av ögonskuggor mm så jag sa att jag bara ville ha en naturlig make. Jag såg ut som en clown efteråt.. Kul att man betala 40 euro för något som man senare gjorde om för att hon inte kunde förstå hur jag ville ha det. Hade blivit mycket bättre om jag gjort det själv från början..

Väl där var middagen rätt så stillsamm, när festen däremot drog igång på riktigt fanns det ingen hejd på folk. Det var riktigt kul verkligen! Vi kom hem runt klockan sex på morgonen och jag började jobba igen klockan sju. Tror ni jag var trött igår? Sen mina stackarns fötter. Jag har fortfarande stora blåsor efter skorna, men men. It was totaly worth it!

I fredags och lördags hoppade jag W. Förra gången vi hoppade henne skrev jag ju att hon inte riktigt hoppade så bra. Hon var hyffsad i anridningarna, men i sprången väldigt oengagerad. Nu därimot visade hon riktigt vilken klass hon har för satan vad hon hoppade! Eftersom hon är en häst som av naturen har väldigt bråttom hela tiden blir hon lätt också för snabb i sprången vilket i sin tur gör att hon tappar lite av sin teknik. Florian säger att vi vill få henne att hoppa lite "baklänges", alltså få henne att stoppa upp lite i språnget och flytta sin högsta punkt till mitten av hindret. På alla enkelhinder nu gjorde hon såna språng och de är helt fantastiska! Däremot har hon fortfarande lite för bråttom i kombinationerna. Hon har även en tendes till att dra till höger i sprången vilket också sänker språngets kvalité, men när jag lyckas ha henne rak så är skillnaden enorm. Vi hoppade bana båda gångerna och den låg nog på mellan 130 och 140. Det känns verkligen som om det börjar att hända lite nu!
Kommentarer
Postat av: Anonym

kul :D har du någon tävling inplanerad med henne?:)

2011-12-12 @ 16:12:13
Postat av: Zara

Faktiskt så fick jag veta idag att hon eventuellt ska med på en tävling helgen efter nyår! :)

2011-12-12 @ 18:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0