Helgen!

Först måste jag bara säga att jag tycker att det är jättekul att ha fått så mycket frågor på frågestunden! Håller på och besvarar dem, men det kommer att ta lite tid. Tror jag kommer att dela upp dem också i två omgångar så håll tillgodo!

Helgen har varit super! Florian och Lily gav mig ledigt på fredagen och även lördag förmiddag. Hotellet var mysigt och väldigt fint. På fredagen åt vi först en härlig hotellfrukost. Det är verkligen något speciellt med det. Jag kan äta hur mycket som helst! Efter det slappade vi faktiskt fram till lunch och därefter tvingade jag med honom ut på lite julshopping! På lördagen sen åt vi frukost och myste tillsammans fram till att jag skulle åka till stallet. Red fem hästar på eftermiddagen. Efter det åkte jag tillbaka till hotellet och vi åt én god middag på en grekisk resturang på kvällen. Vi beställde en en grilltallrik för två och det var sjukt mycket mat. Vi åt nästan tills vi storknade, men gott var det!

I morse skilldes vi åt igen.. Däremot kändes det inte alls lika tungt den här gången eftersom jag faktiskt åker hem om 12 dagar! :) Längtar sååå mycket!!

Tack älskade Joakim för den här helgen. Den var guld värd ♥

Kommentarer
Postat av: Sara

Men shit! Haha, var hittar man en sån karl? :D

2011-12-18 @ 21:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0