Några svar

Här kommer svaren på de frågor som jag än inte besvarat. :)

Åh, vilken fin man hon har!! Hur har du fått den sa jämn o fin? Några tips? Rycker du för hand, med speciellt kniv, eller klipper du manen? =)

haha tänkte precis samma sak som kommentaren ovan! Vilken jäkla man! :D Haha hur brukar du göra när du trimmar manen? :)

Kul att ni gillar den! Det enda jag gör är att jag tar fram saxen! Hade gärna velat rycka den, men dessvärre tycker fröken inte om det så värst mycket.. Kniv är ju annars ett ganska bra verktyg, men jag tycker att manen under växer ut så fort och då är det så lätt att den istället reser sig upp efter några veckor. Så.. Jag tar fram saxen och försöker med ögat göra den så jämn som möjligt. Kan stå och pula hur länge som helst innan jag blir nöjd. :P


Kul att följa dig, vad du rider bra. talar Florian svenska emellanåt? Låter så :) mer ben rätta upp dig sväng?

Nej det gör han tyvärr inte. Han pratar bara engelska och tyska. :)

har du träffat schockemölle himself? :P hur ska man få en häst att inte gena i hörnen? (har lite svårt med det när jag travar och galopperar) vilken häst skulle du allra helst vilja testa att rida om du fick ta vilken som helst och kan du lägga ut en film på den?

Ja det har jag. Han är ju min arbetsgivare! Har också hoppat 4-åringen för honom och varit med och hjälpt till när Florian tränade för honom en dag. Han är trevlig och verkar vara en obeskrivligt bra tränare.

Gud det var en svår fråga. Finns så många otroligt fina hästar, men en häst som jag hade velat testa hoppa är Merediths Bella Donna. Den hästen har en sån sjuk kapacitet tycker jag.

Har inte kunnat se filmen själv så hoppas att den är bra, haha.


Om du inte vill att hästen ska gena i hörnen måste du vara noga med att rida den för din innerskänkel genom hela hörnpasseringen. Det du kan göra är att lägga en liten volt i varje hörn och se till att hästen hela tiden flyttar undan för dina innerhjälper. Om hästen har en tendesn till att rusa lite genom hörnen kan du också sakta av och göra halt i varje hörn. Alltså rida ena långsidan nästan enda fram till väggen och sen göra halt. Skritta genom hörnet med en inåtställd häst och trava hela kortsidan till nästa hörn där du gör halt osv.


hyr ni in er på olika ställen hela tiden? har ni ingen egen anläggning? :)

Nej nej, men man kan nästan tro det eftersom vi har flyttat runt lite nu på sista tiden. Anläggningen Gestüt Eichenhain, där Florian har drivit sin verksamhet fram tills för två månader sen, har varit "vår" anläggning tidigare. Florian jobbade åt han som ägde gården, men efter vissa omständigheter valde de att säga upp sammarbetet vilket bidrog till att vi behövde flytta. Att börja jobba för Paul var bestämt redan innan vi flyttade till Beerbaums, men eftersom vi inte kunde flyyta hit förrän första november stod vi hos dem i mellanperioden. Nu är tanken att vi ska stanna här!Kommentarer
Postat av: Emma

Har du träffat Totilas något eller bor han inte hos paul? Fick du chansen att träffa Shutterfly och beerbaums andra topp-hästar när ni bodde där? Jätte bra blogg! :)

2011-11-21 @ 19:34:08
Postat av: Elin

Hej! vilken tid är ni färdiga på dagen? Vad gör du på kvällarna? super blogg!!

2011-11-22 @ 19:03:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0