Hiss och Diss!





• Hästarna känns väldigt fina just nu! Även Warona börjar bli så mycket jämnare och det gillas!

•  Det kommer förhoppningsvis bli mer tävlingar för mig nu framöver. På tisdag ska jag tävla Aloubette och Chacentia. Amy i  en A (100/110) och en L klass (120) och Chacentia går en L och en M klass (125/130). På tisdagen är det bara stilbedömning, men ska även dit på onsdag då med Chacentia igen och även Chataga. Båda går en L och M klass fast med normal bedömning. Sen nämnde Florian om att det kanske var något helgen efter det också!

• Nästa helg är det stora tävlingar i Hagen. Tummen upp för ryttarfesten som tydligen ska vara väldigt bra där! Schockemöhlegänget är taggade! Florian sa också att han skulle försöka få dit mig någon av dagarna också bara för att titta!

• Våren är här! Nu har vi gröna gräsmattor och de flesta träden har slagit ut. Hur härligt som helst!

• Självklart en tumme upp också för vår älskade nykommling Linuz! Han är ju bara världens sötaste!



• Man säger brukar ju säga att våren står i kärlekens tecken. Kan det stämma tro?







• Jag rätt trött. Jobbat 1½ vecka nu med endast en eftermiddag ledigt. Ska försöka få en till halvdag på måndag annars ser det ganska kört ut för ledighet för mig nu den kommande veckan..

• Folk här älskar verkligen att sprida rykten. Nästan varje dag får man höra något som någon annan har gjort eller till och med något som man själv tydligen har gjort utan att ens veta om det. Ibland är det lite högstadienivå här.

• Det är verkligen fullt upp här nu. Onischenko har tagit hit en drös med nya hästar och med dem tillkommer också en massa nya människor. Många av dem är jättetrevliga, men det finns också dem som är lite väl intensiva.. Det har också kommit hit en bunt mexikanare som ska vara här och träna inför OS. Med andra ord är det full ös medvetslös här numera. Mer än var det normalt är!


• Längtar efter nästa lön. Lite knapert på pengafronten just nu.


Kommentarer
Postat av: jessica gustafsson

Hej!

Jag som är ny in på din blogg skulle tycka det var roligt om du berätta lite vart du jobbar någonstans, hur du hitta detta jobbet och vad som gjorde att du drog utomlands osv :)

2012-04-20 @ 23:53:08
Postat av: Isabella

Hej, jag har en 5 åring som har svårt att landa i egen balans efter hindrena. Hon har tävlat upp till 1.10 med ok resultat. Men så får vi några språng där hon måste ta i mer och landar i obalans. Har du några tips På hur jag ska rida för att hjälpa henne? De är en ganska pigg häst! Liknar w.

2012-04-22 @ 16:34:41
Postat av: Zarina

Hej! Måste bara säga att jag tycker det är otroligt kul att få följa dig i den här bloggen. Du rider väldigt trevligt med mycket känsla för hästen, är övertygad om att du kommer nå ditt mål som proffsryttare. Fortsätt att kämpa på, det kommer bli ett nöje att se dig på de riktigt stora tävlingarna i framtiden!

2012-04-23 @ 01:12:36
Postat av: Moa Kauppila

vad gulligt fölet var! :D

2012-06-26 @ 00:04:55
URL: http://moakauppila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0