Tävling imorgon!

Och jag är helt slut. Den här helgen är inte den mest stillsammaste direkt. Florian tävlade både igår och idag, han ska även tävla imorgon och på söndag. Det hade inte varit så stressigt om det inte hade varit för att hästskötaren som vanligtvis alltid stannar hemma under tävlingar är sjukskriven till på måndag. Det är alltså bara jag och Nadine (Florians showgroom) som jobbar och ja. Ni kan ju gissa vem som både rider hästarna som är kvar hemma och gör det största stallskötsel-lasset när de båda åker iväg på tävling, tjoho! Idag var jag klar 19.30 i stallet, men måste tillbaka nu vid 22-tiden för att ta emot hästarna som kommer hem från tävlingen..

Men men! Igår hoppade jag igenom hästarna som jag ska tävla imorgon. Det är Chataga och Chacentia som jag tar med mig och båda går 120 och 130. Det blir första utomhus också så jag är väldigt spänd på hur det kommer att gå. På träningen hoppade båda riktigt bra, men attan vad de låg på. Jag hade lite kämpigt med att få hejd på dem efter hinderna så jag hoppas att de kommer att backa av lite mer när de kommer till en annan plats imorgon. Har väl inte de största förväntningarna heller. Ska bara försöka koncentrera mig på att göra bra rundor med dem. Imorgon kommer jag också att få klara mig helt själv. Florian och Nadine åker ju som sagt och tävlar också, men på ett annat ställe så jag kommer att få sköta allt själv. Hästarna kommer att åka med en av de andra ryttarna som ska dit så jag kommer nog att ta min egen bil och åka hem mellan klasserna. Dessvärre kommer det nog att bli en rätt sen dag imorgon också. Min första klass är vid 11 och min sista klockan 17.

Nej nog med detta! Dags för en välbehövlig dusch, sen stallet igen och till sist sängen!
Godnatt på er!

Fina Chataga

Kommentarer
Postat av: Tina Zätterquist-Knutson

Roligt med tävling i morgon allra helst när det är första utomhus. Vi får höras i helgen, Zander tävlar SM i Enduro Vimmerby men jag får stanna hemma och vakta på vår "lillprinz" Linuz. Tusen kramar Lycka till älskade vän i morgon <3

2012-04-14 @ 00:34:45
URL: http://zaraknutson.blogg.se/
Postat av: Bella & Malin

Hejsan!

fin blogg!

Har du lust att göra bloglovin byte? (;kram!

2012-04-14 @ 22:46:34
URL: http://jumpinghorses.blogg.se/
Postat av: emelie

Vad roligt med tävling! Du är den enda hästblogg jag följer efter att ha läst en hel del, otroligt intressant att följa någon från att jobba utomlans (har själv bara varit i danmark) men det är givande att läsa verkligen. Har nyligen köpt en häst efter samma hingst som din, lite komiskt nog också verkar dom vara lika tokiga :)

2012-04-16 @ 11:26:58
URL: http://teamelindberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0