Lalla, Linuz, Warona och Luzzan!

Jag har ju fått en del kommentarer där ni frågar hur det går med mina egna hästar. För tillfället har jag ingen egen häst här. Vi skickade hem Warona i somras då det inte inte längre fanns mjlighet för mig att ha henne stående här på gården. Jag hade kunnat stalla upp henne i nått stall i närheten, men att ha en häst till att rida efter att man slutat jobba runt sex, sju på kvällen kändes inte så lockande. Väl hemma nu så gör hon inte så mycket. Faktum är att hon är dräktig med Clinton II och fölar i maj nångång tror jag. Så just nu lever hon livets lata dagar och är jättetjock!
 
 
Lalla och Linuz har separerats och Lallis har nu flyttat in i stallet igen medans Linuz går på lösdrift tillsammans med sin polare Olle. Tanken är att Lalla ska igång lite smått för att sen åka till kliniken igen för att kolla hur hennes bakkota ser ut. Ser allting bra ut så ska hon börja ridas och förhoppningsvis håller hon för att börja hoppa igen så småningom. Bara att hålla tummarna!
 
 
 
 
 
.
Luzzan är såld. När Warona kom hem blev det väldigt trångt i stallet. Vi var tvunga att välja och eftersom Luzz har hela framtiden på sig och faktiskt behöver ridas och hållas igång så föll beslutet på henne. Nu bor hon i härnösand och tävlas av Tina Sundberg! :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du inte skriva om auktionen och hur det gick med dina hästar? :) vore roligt att höra!

2012-12-11 @ 23:15:26
Postat av: A N G E L I J N A

gud vilka fina hästar!

2012-12-18 @ 14:13:55
URL: http://angelijnas.blogg.se
Postat av: lotta

Gud vad kul att du har börjat blogga igen!! Du borde ha en frågestund så vi läsare kan 'Catch upp på allt som hänt :)

2013-01-06 @ 00:07:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0