Haft problem med internet igen..

Därför jag inte har kunnat uppdatera förrän nu. Slutade med att jag fick köpa nytt internet för den här månaden igen, 30 euro i sjön, det är ju alltid kul!

I alla fall. Detta har hänt:

Warona har kännts super nu efter tävlingen. Väldigt lugn och rätt så ridbar, riktigt kul! Idag skuttade vi lite i Viebrockhallen som är det största ridhuset på gården. Hoppade lite på volt i båda varven och hon orkade vara samlad och väntade rätt bra!

Två av hästarna som vi haft ett tag har nu lämnat oss. Jag tror att de åkt tillbaka till Lewitz som är Pauls avelsanläggning. Det var 6-åringen e. Charity - Calvaro och jättehästen som jag visade på bild för några inlägg sedan. Florian ville inte ha kvar dem eftersom de ligger rätt långt efter de andra hästarna vi har just nu och de behöver rätt mycket tid båda två. Tid som vi inte hinner lägga ner.. Lite tråkigt med Charity-valacken faktiskt. Det skulle bli en riktigt fin häst om någon skulle lägga ner lite mer jobb på honom.. Vi har också fått en ny häst. 7-årigt sto e. Kannan - Quick Star. Har inte suttit på henne än så vet inte så mycket om den mer än att den ska ha gått 120 klasser innan.

Idag har Florians tränare varit här. Han är typ 70 år och jag har aldrig varit med om en mer engagerad gubbe. Han tränar ryttare som Ludger Beerbaum och sitter ibland upp på hästarna för att rida igenom dem. Han är helt otrolig! Envis som en åsna och han verkar inte spara på krutet vad det gäller att häva ur sig kommentarer. Som tur är pratar han endast tyska så jag kan ju inte förstå det han säger, men Florian brukar berätta vad han ibland häver ur sig och det är inte alltid rumsrent, haha. Idag fick även jag rida för honom. Red numera 7-åriga Hearbreaker-stoet. Florian var såklart också med och agerade tolk. Red ett intensivt markarbetspass, var helt slut efteråt men det var otroligt nyttigt. Hon kan ju vara lite strulig ibland och är rätt svårriden, men nu fick jag tips om hur jag ska ta mig till när hon blir stark och försöker dra mig ur sadeln.

Ja det var väl det. Så mycket mer har faktiskt inte hänt. Imorgon är jag ledig, eller ja, halvt. Ska till stallet på eftermiddagen och rida tre hästar. Ska göra ett litet ärende på förmiddagen, men utöver det blir det en lugn dag. Känns som om det kan behövas!

Världens sötaste!


Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!

2012-01-12 @ 23:08:44
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0