Resultat Gehrde dag 3

120 bed. A:0

Warona L e. Toulon - Ramiro Z, född 2003
4 felWarona var bättre den här gången jämfört med förra tävlingen. Nu försökte jag hålla en bättre galopp och göra det lite "enklare" som Florian uttryckte sig sist. Hon var hyffsad i anridningarna, men fortfarande lite stökig mellan hinderna. Idag låg hon också på mer och vart nästan lite stark mellanåt. En sak vi verkligen måste träna bort nu är att hon drar till höger i sprången. Det är en ful ovana hon börjat med som måste bort. Även på marken vill hon gärna pipa in med bakdelen och gå på två spår i högervarv, speciellt i galoppen. Ska verkligen fokusera på det nu framöver.


Chataga e. Chacco Blue - Carthago, född 2006
8 felChataga hoppade riktigt bra idag också. Däremot var hon lite starkare den här gången så på en linje pep hon ut på ett hinder. Hon hoppade till rätt mycket på oxern in och for iväg lite för mig efter. Det var en böjd linje åt vänster och i vänstervarv är hon svårare att få med sig då hon har en tendens till att skjuta ut högerbogen. Det var precis vad som hände nu och hon fokuserade mer på min hand än på hindret. När jag sen red an det igen så rev hon det. Jag la henne kanske en aning för nära, men sen hoppade hon fint resterande hinder!

Är nöjd med den här tävlingen! Hästarna har vart fina och uppfört sig väl. Nu ser jag bara fram emot nästa tävling som är på tisdag och sen kommande helg!

Juste! Glöm inte att hålla tummarna för Florian i Världscupen imorgon. :)


Kommentarer
Postat av: Ekroon

Det är säkert inget men jag tycker att du ska avvaktar varför Warona drar åt höger. Min förra häst drar alltid åt vänster, han var ohalt eller likande och en dag sa han ifrån och sen blev han behandling (långhistoria) men iallafal allting beror på ryggländ som smärtar honom. Han hoppar 140 utan problem för han inte sa ifrån och kämpar för sin matte, dum häst menmen hästar är trogen vän man kan få.

Det 'r rolig att följa fin blogg, du har väldigt fin ridsats och är en kämpe ,det gillar jag hos ryttare :). fortsätter så och du kommer riktig långt ;)

2012-01-21 @ 22:39:26
Postat av: Moa

Stort stort grattis till alla bra placeringar och ritter! :)

2012-01-21 @ 23:05:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0