Resultat Gehrde dag 1

120 bedömning A, stillbedömmning för 5 och 6-åriga hästar:

Chacentia f-06 e. Chacco Blue - Cento
0 fel, 7.5 poäng - 7 placering!

Det gick bra idag! Banan var väldigt fin med rätt mycket tittiga hinder. Rätt kul och se faktiskt vilken skillnad det är på kvalitén av tävlingsbanorna här jämfört med en vanlig regional tävling i Sverige. Många nationella och faktiskt vissa elittävlingar i Sverige håller inte ens sån här klass. Däremot kan man ju diskutera framridningsmöjligheterna på många ställen jag varit på här.. Det verkar som om de lägger ner allt krut på tävlingsbanorna, men totalt glömmer framridningen. På den här tävlingsplatsen fanns det endast ett pyttelitet ridhus att både rida plus hoppa fram i. Kan tippa på att ridhuset kanske var 20x30 stort och trots att alla red i vänstervarv krockade många ändå, totalt livsfarligt! Tur att jag hade en snäll häst den här gången.

Är riktigt nöjd med henne idag. Hemma är hon rätt "spookey" och kan stanna på ett helt normalt hinder. Därför  var jag lite orolig över hur hon skulle vara inne på en tävlingbana, men faktum är att hon var 10 gånger bättre. Det kändes som om hela hon växte och tog uppgiften på stort allvar. Hon hoppade väldigt fina språng, lite spänd, men inte alls vad jag väntat mig. På tisdag ska jag tävla henne igen fast i Damme och då följer mamma med också. :)

Imorgon blir det tävling igen, fast med två andra hästar!
Wish me luck! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

lycka till!!!! vore roligt å se en film :) iaf en bild hihi

2012-01-19 @ 21:55:12
Postat av: alexandra

va kul att det gick bra :D lycka till imon :)

2012-01-19 @ 23:38:26
URL: http://teamthav.blogg.se/
Postat av: Ida

Lycka till! Jag har följt din blogg några månader nu och tycker du verkar otroligt ödmjuk och verkar förstå hur mycket jobb det behövs för att bli någonting inom den här branchen. Jag gillar verkligen sådana personer, det är kul att följa din utveckling och dina tankar.Lycka till, igen!

2012-01-20 @ 13:16:07
URL: http://ibequestrian.blogg.se/
Postat av: Madde

Härligt grattis :) hoppas det går lika bra me de andra okså. Hade varit kul och se en film

:)

2012-01-20 @ 17:16:53
URL: http://maddeasalin.blogg.se/
Postat av: Ylva

Hej gumman!

Gud vad roligt att du bloggar igen, jag gillar din ärlighet i bloggen och att du faktiskt skriver precis som det faktiskt ÄR, utan att försköna eller snacka skit utan bara helt plain skriver att du faktiskt inte har helt lediga dagar. Keep up the good work Zara!Du är stark och skitduktig, det vet du innerst inne även om alla har bra och dåliga dagar. Hade varit väldigt kul att hälsa på dig därnere någon gång!

Jag saknar dig kompis.Puss och kram

2012-02-03 @ 11:45:04
URL: http://ylva87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0