Då var man hemma en sväng igen!

Det är rätt lustigt för så fort man är hemma känns det som om man aldrig har varit iväg. Att jag faktiskt jobbar i tyskland känns just nu rätt overkligt. Igår hade jag en rätt stressig dag. Färjan från Travemünde gick klockan 22 vilket innebar att jag var tvungen att vara där en timme innan. Bilresan dit går på ca 2½ timme och jag var tvungen att vara klar i stallet till senast 18.00. Eftersom vi inte hade någon groom igår så innebar det mer jobb för mig med fodringar, ta in/ut hästarna från skritten plus hinna rida fem stycken. Naturligtvis hjälpte de andra till så mycket de kunde, men det tar ändå tid med allting. På något vis lyckades jag vara klar till 17:58 så brassade mot färjan direkt från stallet. Hade sån tur med trafiken också, hade jag hamnat i en liten bilkö så hade det nog varit kört. Kom fram 10 minuter innan de stängde för fler bilar och hamnade på något vänster allra längst fram i utfartskön. Lite flax måster jag säga! Imorse körde vi sista biten från Trelleborg och var hemma vid tretiden. Så nu sitter jag här framför tvn och har precis ätit tacos. Som jag har längtat efter det!

Måste verkligen säga att jag är så otroligt nöjd med Warona just nu. Igår var hon superfin verkligen. Lugn, sansad och koncentrerad. Red på ett tredelat bett för att variera mig lite. Det raka bettet blev nästan lite för starkt i slutet så tror att jag får hoppa mellan det och ett vanligt så att hon fortfarande bibehåller framåtbjudningen. Hoppas att hon känns lika fin när jag kommer tillbaka.

Nu väntar en riktigt slapp kväll och imorgon ska jag träffa mina underbara vänner från skolan. Vi ska fira Johanna som just fyllt år. Ser verkligen fram emot det!

Avslutar det här inlägget med en bild på fina Totto!

Kommentarer
Postat av: Therese

har fölet kommit än? :D bilder på föl/tjock och fet mamma? :)

2012-03-30 @ 00:17:15
Postat av: Anonym

Har du och din kille gjort slut?

2012-03-30 @ 05:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0