Dinklage dag 2!

Chacentia, 6 år e. Chacco Blue - Cento.

120 bed A:0
0 fel

Chacentia var riktigt fin igår också! Banan var en aning svårare den här gången eftersom det inte var en unghästklass, men hon hoppade riktigt bra och var felfri! Fortfarande en aning trutig och stark, men absolut bättre!


Chataga, 7 år e. Chacco Blue - Carthago.

120 bed. A:0
0 fel


Chataga är en solklar favorit i stallet. Herrejösses vad den hästen hoppar. Hon har ett sånt kraftfullt språng och är så otroligt försiktig utan att bli osäker. Det är en fantastisk känsla att rida henne även om hon har en tendens att bli lite nervös ibland. Jag uppskattar varje tillfälle jag får att hoppa/tävla den här hästen. Hoppas bara att jag kommer att få ha kvar henne ett tag till bara.


Är väldigt nöjd med min tävlingshelg. Hästarna har skött sig super och ridningen har kännts bra! Helgen slutade väldigt bra också då jag fick chansen att åka till Dortmund idag och se Florian och Heidi komma 3:a i Grand Prixen! Innan de åkte hem sen gav de oss sina VIP-band så vi kollade på den sista klassen också innan vi åkte hem. Har med andra ord haft en riktigt bra helg!Kommentarer
Postat av: Lamia - Hästblogg

Grattis till fina resultat! :)

2012-03-11 @ 22:14:35
URL: http://lamiamichelle.se
Postat av: Moa Kauppila

bloglovin byte?

2012-03-12 @ 08:40:30
URL: http://moakauppila.blogg.se/
Postat av: Ingrid "Tinka" Carlsson

Vad härligt att höra att det går så bra för dig Zara, over there. Jag följer dina öden och äventyr med stort intresse. Kram från Tinka (Ylvas mamma).

2012-03-12 @ 09:11:58
URL: http://www.stalllt.n.nu
Postat av: Nellie

Grattis till det fina resultatet!

En fråga, jag har fått för mig att din mamma tävlade väldigt framgångsrikt som ung. Att hon till och med tävlat i scandinavium. Stämmer detta eller är jag helt ute och cyklar?? :)

2012-03-14 @ 17:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0