Hoppat W idag!

Har ju som ni kanske märkt varit lite tyst på Warona fronten ett tag. Det beror på att hon efter sin ryggbehandling inte har gjort så mycket mer än lite lättare arbete. Nu rider jag henne normalt igen och idag hoppade vi henne riktigt på ena utebanan. Hon var väldigt fin faktiskt. Trodde hon skulle vara het och vimsig, men hon var förvånadsvärt lugn och väntade innan hinderna. Hon har ju också en tendens till att dra till höger i sprången och det gjorde hon heller inte lika mycket nu. Allt tyder verkligen på att hon behövde den där lilla behandlingen för att släppa på spänningarna hon hade i ländryggen. Nu är hon väldigt harmonisk och närvarande vilket både jag och Florian var väldigt glada över att se. Hoppade en bana som låg mellan 120/130 och hon hoppade noggrant och var hyffsat koncentrerad. Det här bettet jag nämnde i mitt tidigare inlägg fungerar verkligen super. Hon har respekt för det, men vågar ändå ta stöd. Har börjar rida henne mycket i förvänd galopp nu också och tycker att jag märker rätt stor skillnad på hennes liksidighet. Nu har det ju säkert mycket med behandligen att göra, men jag känner verkligen att hon har blivit starkare.

Bettet¨


Ena utebanan vi höll till på idag


Kommentarer
Postat av: JJou

Har följt med din blogg en stund nu och du verkar ha hittat ett superställe åt dig! Men mitt egentliga "ärende" var att jag var just inne på yard & groom och råkade hitta denna; http://www.yardandgroom.com/jobs/germany/niedersachsen/assistance-rider/10455 Så jag undrar, det är visst till samma ställe du är på?! Vet du något mer om detta, har de/ni hittat någon redan och innebär det i princip samma arbetsuppgifter som du har? Lite nyfiken här bara ;)

2012-03-25 @ 22:44:12
URL: http://jjou.blogg.se/
Postat av: Zara

Japp det är på samma ställe. De söker en assistance rider och då får man jobba hos en av "huvudryttarna" här. Ungefär liknande jobb som jag har, men eftersom jag jobbar under Florian har vi lite andra regler än de som jobbar på huvudanläggningen. Man har vanligt stallarbete, men ridning som huvuduppgift och motionerar de hästar som huvudryttaren inte rider den dagen. Hur mycket man får hoppa/tävla beror på hur mycket erfarenhet man har och vad tränarna där anser att man klarar av.

2012-03-26 @ 13:13:29
Postat av: Anonym

Vad hände med din kille, är det slut mellan er?:(

2012-03-26 @ 13:47:55
Postat av: Ida Lövehed

Guuud vilket ställe du är på! Fantastiskt!

2012-03-26 @ 21:33:29
URL: http://idaalovehed.blogg.se/
Postat av: elin

Är det ett muffbett? :)

2012-03-26 @ 22:31:35
Postat av: Bella

Vilken härlig anläggning! Verkligen superbra förutsättningar!

2012-03-27 @ 10:31:31
URL: http://horsesideonlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0