Jag är såå glad!

Att jag chansade och åkte till Tyskland är nog det bästa jag gjort. Jag är så glad att jag är där jag är med dessa duktiga människor omkring mig. Just nu trivs jag så otroligt bra och det är en sån underbar känsla! Jag har fått många nya vänner, jag får tävla och träna väldigt fina hästar, jag känner att min ridning utvecklas hela tiden och jag får riktigt bra uppbackning och träning av Florian! Sen är det ju självklart inte en dans på rosor alla gånger. Vet inte hur många gånger jag brytit ihop och kännt att jag bara vill hem, men det är stunder man måste ta sig igenom för att sen bli bättre! Sen kommer också de dagar då allt stämmer och då är allt tufft arbete värt det!

Florian och Lilly kom hem från sin semester i måndags och faktum är att jag blivit så sjukt mycket mer motiverad sen de kom tillbaka. Under dessa två veckor har jag inte hoppat någonting eftersom Florian tyckte att hästarna kunde ta det lite lugnt under den tiden, men nu har vi äntligen satt igång igen! I tisdags hoppade jag Aloubette, Fleur och Chacentia i Viebrockhallen för Nicole, en av de andra tränarna. Jag var lite nervös eftersom mina unghästar inte hoppat på länge och inte heller jag, men de var så duktiga och ridningen kändes riktigt bra. Chacentia är fortfarande ganska svår efter hinderna, hon vill gärna truta och springa iväg istället för att komma tillbaka och lyssna igen. Därför red jag banan väldigt mycket på lydnad och så fort hon började truta och springa tog jag in henne på en volt och lät henne inte få ta övertaget nånstans. Fick igenom det rätt så bra i slutet, men det är fortfarande något som vi verkligen måste jobba på.

Idag hoppade jag Aloubette igen och även Chataga. Aloubette var riktigt fin och känns verkligen super. Chataga var en aning överladdad, men trots det kände jag att jag kunde vara kall och verkligen tänka och vara koncekvent på varje hinder. Florian var mycket nöjd efteråt och kom med mycket positiv feedback. Så himla härligt när man ibland får cred för jobbet man lägger ner. Man behöver verkligen det. Efteråt sen pratade vi en del och han undrade hur jag trivdes här nu. Han berättade att han gärna vill att jag ska stanna och fortsätta att jobba för honom och att han var mycket nöjd med både min och hästarnas utveckling. Jag sken upp som en sol och förklarade att jag fortfarande trivs väldigt bra och att jag inte har några planer på att åka hem än. Det låter kanske fånigt, men att få höra sånt betyder så mycket och självförtroendet får sig den kick som det faktiskt behöver med jämna mellanrum. Känns grymt helt enkelt!

I helgen nu så är Florian och tävlar i Dortmund med två hästar och sen har även jag tävling imorgon och på lördag med Aloubette, Chacentia och Chataga. Vet inte riktigt vilka hästar som går vilka dagar än, det får vi se helt enkelt!

Juste! Florian bad mig även att ta semester i början av april så jag kommer att komma hem en vecka, yey!! :D

Kommentarer
Postat av: Ylva

WIIIIIIE :D

VAD GLAD JAG BLIR FÖR DIN SKULL ZARA!

Är så kul att du har det bra, keep up the good work!

Pusss /YC

2012-03-09 @ 01:35:02
URL: http://ylva87.blogg.se/
Postat av: Ida

Kul att du känner dig motiverad! Din blogg är så rolig att läsa :)

2012-03-11 @ 11:24:29
URL: http://ibequestrian.blogg.se/
Postat av: Ellen

Så glad för din skull Zara! Tänk vilket äventyr du är med om! Men nog saknar jag dig allt här hemma ;)

2012-03-13 @ 19:06:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0