Tävling Dinklage dag 1!

Aloubette, 6 år e. Armitage - Baloubet du Rouet

1m/110 bed. A stilbedöming
0 fel, 7.8 poäng, 4 placering!


Amy gjorde sin andra tävling idag och var superfin. Banan i Dinklage är otroligt liten. Tror den var 30 X 40 meter så hinderna kom väldigt fort och man hoppade rätt in i väggen kändes det som ibland. Kunde haft lite högre poäng om jag haft ett lite bättre grundtempo. Blir lätt lite passiv när det är trångt.


Chacentia, 6 år e. Chacco Blue - Cento

120 bed. A stilbedömning
0 fel, 7.5 poäng, 5 placering!


Chacentia var faktiskt inte så tittig idag. I vanliga fall kan hon vara jättetöntig, speicellt på första hindret innan hon kommit igång, men idag var hon rätt så bra faktiskt. Eftersom väggarna kom så fort var det lite lättare att få tillbaka henne efter hinderna också så det var ju åtminstonde något positivt med banan. Imorgon går hon en 120 klass till!


Dagen har annars varit ganska lugn. Red tre hästar på morgonen och var sen på tävlingen hela eftermiddagen. Imorgon kommer det däremot vara lite jobbigare. Då jobbar vi normalt hela dagen. Tror jag kommer att ha fem hästar att rida så det är inte så farligt, men sen är inte min klass förrän klockan sex på kvällen. Florian sa också att om Chataga går bra i 120 klassen så kanske jag också ska rida 130 och den startar klockan åtta. Kan bli en sen kväll imorgon med andra ord. Men men, vad gör man inte. Älsklar ju att tävla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0