Våren är här!

Det har varit så underbart väder nu de senaste dagarna. Sol och över 15 grader! Har kunnat rida i bara tröja och hästarna har till och med varit utan täcken en stund mitt på dagen! Träden börjar slå ut och gräsmattorna börjar bli gröna. Så härligt!

I veckan hoppade jag Fleur och Aloubette. Fleur hoppade vi utomhus på en av de stora sandbanorna. Hon hoppade riktigt bra och var stentuff! Hon är fem i år, men beter sig som en betydligt äldre och mer erfaren häst. Älskar verkligen hennes attitiyd, hon bara kör! Aloubette hoppade vi fram utomhus. Det är betydligt lättare att hoppa henne ute då hon har en enorm galopp. Inne fastnar hon gärna lite i hörnen och går inte riktigt fram. Nu var jag tvungen att hoppa henne inne i alla fall eftersom Florian ville att hon skulle gå banan som stod uppe i ena ridhuset, men det gick ändå riktigt bra! Fick verkligen tänka på att rida framåt i varje sväng och rida henne lite utifrån hela tiden så hon var tvungen att hitta sin egen balans och framåtdriv. I slutet hoppade hon en bana som låg mellan 120/130 och gjorde det väldigt bra. Hon är fortfarande ganska svag och blir lätt ganska trött, men hon kämpade på och gjorde mycket fina språng!

Vi har fått två nya hästar i stallet också. Quidams Classic och Carouska. Båda är åtta år, men jag vet inte riktigt stammarna på dem än. Quidam är pappa till Classic, det vet jag i alla fall! Carouska har jag inte ridit än så länge och Classic är väl sådär. Det är en väldigt stor häst och jag har haft lite svårt med att hitta ridningen på honom.

Igår fick jag rida Messenger! Ni vet en av Pauls avelshingtar som visades på hingstvisningen och som Florian normalt rider. Herrejösses vilken underbar galopp den hästen har. Har aldrig kännt något liknande. Trevligt att få förtroendet att sitta på honom! Passade på att hälsa lite på Sandro Boy också när jag ändå tog hand om Messi. De står nämligen i samma stall. :)

Nu i eftermiddag kommer Florian tillbaka från tävlingen som han varit på i två dagar. Han nämnde något om att jag skulle hoppa Chacentia och Chataga senare. Hoppas på det! Men nu måste jag kila!
Önskar er alla en riktigt trevlig lördag!


Messenger


http://www.schockemoehle.com/en/service-station-stud/breeding-stallions-2012/?details=131&cHash=qytsjmhvhpKommentarer
Postat av: Anonym

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uXhYppfr4xcHAHA sjukt bra låt om hästsport i media! Årets sommathit!! Hade zorro en boll? Nej han hade en häst!

2012-03-17 @ 17:06:45
Postat av: My

Vilken grym erfarenhet du får/kommer ha den dagen du väljer att börja på ett nytt kapitel!! Bara att suga i dig en massa och dela med dig till oss! ;) /M

2012-03-17 @ 20:38:46
URL: http://ourworldtogether.blogg.se/
Postat av: Julia - tävling på bloggen i samarbete med CF hästshop

Hittade precis hit! Ska bli kul att följa er!

2012-03-23 @ 21:28:28
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Lizette

Trevig blogg, Du verkar vara en ödmjuk tjej med ambitioner, Lycka till!

2012-03-26 @ 20:58:49
Postat av: Lizette

Trevig blogg, Du verkar vara en ödmjuk tjej med ambitioner, Lycka till!

2012-03-26 @ 20:59:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0