Hoppat!

Idag hoppade jag Chadossa och Amy. Vi hoppade banan inne i Viebrockhallen inför tävlingen på lördag. Båda tjejerna hoppade riktigt bra. Amy, som fortfarande är hyffsat orutinerad för att vara sju år sattes på prov idag. Vi hoppade lite större och oxrarna var rätt breda. Tränade också på kortare uppvändningar så att hon ska bli mer med på noterna ur sväng.
 
Chadossa var förvånandsvärt lugn idag. Jag trodde att hon skulle hoppa sämre efter provridningen här om dagen, men hon hoppade faktiskt riktigt bra. Dock får hon gärna lite bråttom ut ur kombinationerna så det tränade vi lite extra på. Att hon ska vara rak och inte dra till höger samt ta mer tid på sig. Banan i övrigt gick riktigt bra. Även om detta inte är en superflashig häst så är hon bara så himla go. Hon gör allt man ber henne om, även om hon ibland kan bli lite nervös.
 
 
Åh är verkligen supertaggad inför helgen!
 
Chadossa förra gången i Damme.
 
Annars har jag inte gjort så jättemycket idag. Fodrade hästarna på morgonen och utöver Chadossa och Amy red jag även Naloubet. Efter det fick jag ledigt resten av dagen. Känner av sidan rätt mycket fortfarande så får inte göra alltför mycket.
 
Var till Schockemöhle shoppen också och köpte nya skor och chaps, plus en ny hjälm. Något som jag verkligen har behövt.
 
Skor
 
Chaps
 
Hjälm
Så nu återstår med andra ord bara en lugn eftermiddag. Ska åka till Andreas och spendera kvällen där. Vi har inte setts så mycket nu eftersom han tävlar nästan varje helg. Ser verkligen fram emot en riktigt myskväll! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0