Tung dag..

Idag har jag inte alls kännt mig bra, imorse kände jag mig riktigt seg och nu på eftermiddagen slog huvudvärken till. Bara att lägga sig med en kopp te och alvedon och hoppas på att det blir bättre imorgon. 
 
Nio hästar red jag idag, mina åtta och sen hoppade jag en ny häst som vi har i stallet. Tror den var efter Converter, ett sto på sju år. Hon är trevlig, men rätt oriden för att vara så pass gammal. Tror att den kommer att hamna hos vår tredjeryttare, Nicola om hon inte säljs.
 
Annars skötte sig mina pollar bra idag. Bobby var dock rätt stark och när han väl bestämmer sig för att inte lyssna, då har man inte så mycket att säga till om.. Jobbade jättemycket med galoppen, han måste bli mycket kvickare både för framåtdrivande hjälper och också att komma tillbaka. Han är generellt en väldigt långsam och stor häst så det är ju extra jobbigt för honom.
 
Chadossa och Chacentia hoppades även dem. Chacentia "lekte" jag bara runt med på en massa småhinder i Nya ridhuset. Hon åker snart till sitt nya hem så hon måste hållas igång och skutta lite nu. Hon var riktigt fin och hoppade väldigt väl. Chadossa ska jag ju ta på tävling på lördag så henne hoppade vi lite också. Florian hjälpte mig och vi tränade på att rida lite kortare vägar till hinderna och få henne att bli lite mer följsam igenom svängarna. Hon är själv en ganska stel häst så träningen idag var riktigt bra. Hon var superfin!
 
 Bjässen Bobby
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Skulle vara kul o se lite fler bilder, vardagsbilder liksom.

2013-02-04 @ 23:38:52
URL: http://ohjuliet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0