Uppdatering!

 
Jag har tråkigt så varför inte skriva några rader? Ligger just nu i soffan med min värmefilt och bara slappar. Har åkt på en jäklig förkylning nu också så kanske är det bra att jag tar det lite piano nu.
 
Idag har det varit en ganska lugn dag. Direkt på morgonen lastade vi fyra hästar och åkte till ridhuset i närheten för att hoppträna. Ibland åkter vi med speciellt det unga hästarna till Damme dit vi också åker på tävlingar rätt mycket. De anordnar en typ av Pay and Jump då och då så att hästarna får träna på att åka och hoppa på annan plats. Idag red jag min nyaste häst, ett sex årigt sto efter Sandro Boy - Padarco. Hon skötte sig riktigt bra måste jag säga. Både hon och min andra sexårig efter Nintender är bara ridna i knappt ett år så dem är otroligt långt efter i utvecklingen. Hon är alltså aldrig tävlad och detta var första gången hon hoppade en bana på en annan plats än på Schockemöhle. Hon var mycket bättre än väntat, hoppningen var lite sådär då hon inte riktigt hoppade igenom kroppen ordentligt, men ridmässigt skötte hon sig väldigt bra. Hon var inge tittig och hon hoppade allt jag styrde på. Det här är en häst som jag tror väldigt mycket på, hon liknar Lalla lite från när hon var yngre. Tror hon bara behöver lite mer tid till att utveckla sin hoppteknik lite mer.
 
När vi kom tillbaka sen runt elvtiden red jag och Florian varsin häst, därefter var det lunch och sen efter det red jag bara tre hästar innan vi åkte till Vechta för att träna inför hingstvisningen som äger rum på söndag. Vi ska nämligen vara banpersonal och springa ut och in med hinderna mellan hopp och dressyrhingstarna. Det är faktiskt roligare än vad det låter.. ;)
 
Kanske vill ni veta vilka hästar som jag rider just nu? Jag rider normalt sett minst åtta hästar om dagen, men i nuläget har jag sex stycken som är "mina". Alltså hästar som jag rider varje dag och som jag också tävlar.
 
Le Beau, 5-årig hingst e. Lawito - Baloubet du Rouet, tävlar upp till 120
 
Chacco Lover, 5 årig hingst e. Chacco Blue - Cento, tävlar upp till 120
 
Naloubet, 6-årig valack e. Nintender - Baloubet du Rouet, tävlar upp till 120
 
6-årigt sto (hon har inget namn än) e. Sandro Boy - Padarco, ej tävlad
 
Aloubette, 7-årigt sto e. Armitage - Baloubet du Rouet, tävlad upp till 130
 
Chadossa, 8-årigt sto e. Chacco Blue - Polytraum, tävlad upp till 145 (inte med mig dock)
http://www.digishots.nl/dynamisch/bibliotheek/cache/1024_786_3_55084_0_nl_fernandez_saro_m_chadossa_roos12l6107.jpg
 
 
Förutom dessa hästar rider jag fortfarande Chataga och Chacentia, två hästar jag tävlade mycket förut, men som nu båda blev sålda under PSI aktionen. Dessvärre är det bara en tidsfråga innan de lämnar stallet och flyttar till sina nya ägare.. Utöver dessa hjälper jag Florian med hans tävlingshästar, hinner han inte, eller om några av mina hästar longeras eller bara går i skritten så rider jag ofta någon av dem istället. Med andra ord finns det alltid hästar att rida så det är inte ofta det blir en lugna stund i stallet, men jag gillart! :)
 
 
 

Bloggen ja..

Det är bara att insé, jag är en otroligt dålig bloggerska. Vet inte riktigt när jag ska få tid eller ork att hålla bloggen igång, det kanske kommer nångång framöver, who knows.

Men ni som fortfarande vill veta hur det går för mig här nere får gärna följa mig på Instagram! Sök bara på zaraknutson :)

 


RSS 2.0